toppbild.jpg

 

Call for Abstracts

 

Välkommen att skicka in ditt abstract!

Ta tillfället i akt och presentera din forskning på Ambulans 2022. Vi välkomnar alla typer av studier  kopplade till ambulanssjukvård, larmcentral samt akutsjukvård i vid bemärkelse.

Instruktioner:

Abstraktet ska skrivas på svenska och innehålla introduktion, syfte, metod, resultat och diskussion. Omfattning: max 2000 tecken inklusive mellanslag, exklusive referenser.

Alla abstracts kommer att granskas anonymt (dubbelblind) av ledamöter i programkommittén, och väljs ut baserat på kvalitet, relevans och programmets sammansättning. Godkända bidrag publiceras i konferensens programbok och i DIVA (ett öppet elektroniskt arkiv). Det bästa bidraget och bästa postern kommer att väljas ut och få ett särskilt erkännande.

De accepterade abstrakten kommer att delas in i muntlig eller posterpresentation.

Muntlig presentation:

Du kommer att presentera ditt abstrakt i en session under en av konferensens två dagar. Varje session består av 15-20 minuter per presentation (max 15 minuter presentation, 5 minuters diskussion). Rum: Läktaren

Posterpresentation:

Du kommer att få en plats i konferensens posterpresentationsområde i utställningshallen. Du förväntas vara tillgänglig för att presentera din poster och svara på ev. frågor under en speciell postervandring (separat information anslås). Rum: Utställningshall

Genom att skicka in ett abstract registreras du INTE automatiskt till konferensen, så kom ihåg att anmäla dig till konferensen om du inte redan gjort det.

KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA IN DITT ABSTRACT

Viktiga datum:

15 augusti 2022: Sista datum för inlämning av abstrakt
15 september 2022: Meddelande om abstrakt godkännande

Kontakta följande personer om du behöver ytterligare information eller hjälp:

Abstract innehåll och program:
Magnus Andersson Hagiwara, magnus.hagiwara@hb.se
Hanna Maurin Söderholm, hanna.maurin@hb.se 

Registrering, utställning och administration:
Jesslyn Rose, jesslyn@umea-congress.se